saimaa_mokit1

Yritysesittely

accentti

Mökkivuokrausyritys Maamiehen Majat sijaitsee Taipalsaarella Etelä-Karjalassa, 27 kilometriä Lappeenrannasta. Toimintamme tavoitteena on tarjota laadukasta majoituspalvelua ja antaa asiakkaillemme ikimuistoinen mökkiloma.

Maamiehen Majat on pieni perheyritys, joka työllistää kokoaikaisesti kaksi henkilöä. Yritys perustettiin vuonna 1982 ja toiminta aloitettiin sivuelinkeinona yhden mökin vuokrauksella. Yritystoiminta laajeni yhdellä mökillä vuonna 1990 ja vuonna 1997 rakennettiin vielä kolme mökkiä lisää.

Uusin mökeistä on valmistunut vuonna 2005 ja seuraavana vuonna laajensimme palveluitamme ulkopaljulla sekä rakentamalla savusaunan. Kahteen vuonna 1997 rakennettuun mökkiin tehtiin peruskorjaus sekä laajennus vuonna 2008.

Mökkejä meillä on vuokralla kuusi, joista neljää vuokrataan ympäri vuoden. Kaksi mökeistä on vuokrattavissa koko kesäksi. Kaikki mökit ovat rauhallisella alueella Saimaan rannalla.

Mökkien läheisyydessä, omassa niemessä, sijaitsee savusauna, kylpytynnyri ja kota. Savusauna ja kylpytynnyri ovat tilattavissa etukäteen lisämaksusta. Kota on kaikkien vuokralaisten käytössä maksutta, lukuun ottamatta aikoja, jolloin savusauna & kylpytynnyri ovat varattuja.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!